От ГЕРБ няма да вземат втория мандат. Това обяви лидерът на партията Бойко

...
От ГЕРБ няма да вземат втория мандат. Това обяви лидерът на партията Бойко
Коментари Харесай

Бойко Борисов: Щяхме да подкрепим правителство на ПП, все трима депутати щях да намеря

От ГЕРБ няма да вземат втория мандат. Това разгласи лидерът на партията Бойко Борисов в Бургас. От думите му стана ясно още, че ГЕРБ са щели да подкрепят правителство на " Продължаваме Промяната ", в случай че са били изпълнили техния. 

" Няма кой да договаря за третия мандат. Имаме решение да не управляваме с Българска социалистическа партия. Ако го даде на тях и да желая, Конгресът ме е задължил, да не го върша. Христо Иванов сподели, че си търси други другари. Той ще сяда с мафията на една маса, а с ГЕРБ им било рано, учили се ", сподели той в Бургас.

Борисов насочи рецензия към държавното управление в оставка. " Една къщурка за птици не са създали, една велоалея. Автомагистрала " Тракия " година и половина към този момент не се поддържа. Тя към този момент е рискова за вашето здраве и живот. Средната лента не е ремонтирана, тировете карат в спешната, а всички бягат в лявата. Това донесоха. Това не им беше задоволително. Цяла предизборна акция построиха върху Автомагистрала " Хемус ", сподели водачът на ГЕРБ.

" Те знаят какво са създали. Знаят за цялостния си неуспех и знаят, че би трябвало бързо да избягат ", уточни Борисов, съобщи Нова телевизия.

" Тяхната правосъдна промяна беше това да намерят пост на Бойко Рашков. За седем месеца има импортирани три законопроекта от цялата им огромна промяна. Само един от тях е признат от ръководещата коалиция. Тези момчета са от година и половина министри и се оказва, че при всяка проблематична обстановка има забъркани служители на реда и коли със специфичен режим на придвижване ", добави той.

По думите му от ГЕРБ няколко пъти са помогнали на " Продължаваме Промяната ". " Най-тежкият въпрос за това държавно управление беше изборът на началник на Българска народна банка. Помогнахме. После Украйна – помогнахме. След това беше Северна Македония. Ние освен не ги атакувахме, а внесохме предлагането. След това бяха аматьорски изгонените съветски дипломати. Въпреки всичко, ние отново ги подкрепихме, с цел да могат Българска социалистическа партия да излязат чисти. Щяхме да ги подкрепим и за държавно управление. Все трима депутати щях да намеря ", разяснява водачът на ГЕРБ.

" Нека малко да се смирят. Вярно, отново се канят да вършат измами с машините. Да се надяваме, че този път ще сме по-бдителни ", продължи той.

" Радев аргументи доста вреди. Той докара тези хора и животът ще му го върне в този момент за служебното държавно управление. Как ще оправя тиняка, който оставиха? Аз с моя опит не се ангажирам. Мога единствено да му пожелая триумф ", уточни Бойко Борисов.

" Единствено, и Бог ми е очевидец и сътрудниците, реваншизмът е като омразата и завистта – те изяждат от вътрешната страна. Ако тези момчета не бяха толкоз злобни и брутални щяха да ръководят доста дълго. Народ, в който реваншизмът стане политика, е изгубена на работа. Ние подаваме ръка на всички. Толкова е тежко времето ", добави лидерът на ГЕРБ.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР